her health clinic

Voor verwijzers

Her Health Clinic is een door het ministerie van VWS goedgekeurd zelfstandig behandelcentrum voor gynaecologische zorg. Wij bieden efficiënte, hoogkwalitatieve zorg aan vrouwen in alle levensfasen. Dit betreft zowel verzekerde als onverzekerde zorg.

Wij onderscheiden ons door middel van zorg dicht bij huis, korte wachttijden, voldoende persoonlijke aandacht, spreekuren op praktische tijden (ook buiten kantoortijd), snelle diagnostiek en een ontspannen sfeer.

Verwijzing

  • U kunt ons vinden op ZorgDomein en via ZorgMail (edi 500153516@lms.lifeline.nl).
  • U kunt ons een verwijsbrief sturen, waarna patiënte zelf contact op kan nemen om een afspraak te maken.
  • Wij hanteren korte wachttijden. Meestal kan een patiënte binnen 2 weken worden gezien, muv overgangsklachten. Ivm de grote vraag is deze wachttijd opgelopen tot 3 mnd. 
  • U ontvangt snelle terugrapportage van het consult.

U kunt verwijzen voor een gynaecologische echo (ook zonder consult), cyclusproblematiek, anticonceptie, afwijkende cervixcytologie, vulvapathologie, postmenopauzaal bloedverlies, overgangsklachten, fluorklachten, premenstrueel syndroom, bartholinische cyste en seksuologie. Mochten er andere behoeften zijn, dan staan wij hier zeker voor open. 

De komende jaren willen wij reguliere en complementaire zorg voor vrouwen -in de breedste zin van het woord- gaan toevoegen, om een compleet zorgaanbod aan de vrouw te kunnen bieden. Zowel behandelend als preventief. Dit zal grotendeels gestuurd worden op basis van vraag vanuit onze patiënten en u als verwijzers. 

Intercollegiaal overleg

Laagdrempelig intercollegiaal overleg is mogelijk. Hiervoor zijn wij bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op het volgende telefoonnummer: 085-0737937.

Indien u ons niet kunt bereiken, laat dan alstublieft een bericht achter of mail naar info@herhealthclinic.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Spreekt onze visie en missie u aan, neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken of een samenwerking tot de mogelijkheden behoort.