her health clinic

Sacha van Wersch-Evenhuis

Gynaecoloog / Medisch directeur

‘Als vrouw en moeder van 4 dochters vind ik optimale zorg voor elke vrouw in verschillende levensfasen erg belangrijk. Persoonlijke aandacht en eerlijke voorlichting zijn hierbij onmisbaar, zodat we samen tot een goede behandeling (indien nodig) kunnen komen.’

Na mijn studie farmacie en het behalen van mijn apothekersdiploma studeerde ik  geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn opleiding tot gynaecoloog volgde ik in het Medisch Spectrum Twente, het UMCG Groningen en het Martini Ziekenhuis. Hierna werkte ik als gynaecoloog bij Treant Zorggroep en het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Met het concreter worden van Her Health Clinic heb ik besloten het ziekenhuis te verlaten en mij volledig op de kliniek te richten, waarbij ik aanvullende opleidingen volg richting integrale geneeskunde om een nog completer zorgaanbod aan de vrouw te kunnen bieden. Hiernaast geef ik trainingen in de acute verloskunde aan collega’s, bij het UMC Groningen en de Verloskunde Academie.

Mijn interesse ligt bij cyclusstoornissen, cervixpathologie, anticonceptie, integrale geneeskunde, healthy ageing van vrouwen en het verminderen van moeder- en kindsterfte wereldwijd.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan activiteiten met mijn gezin, reizen, duiken en skiën.

Wij staan open voor alle mogelijkheden tot samenwerking.